ЗА НАС


БИЗНЕС УСЛУГИ С НИВО НАД КОРПОРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ!


ФРОНТИНВЕСТ ЕООД е експертна и изпълнителска частна фирма, съдействаща на търговски дружества да вземат най-разумните целесъобразно-ефективни решения за бизнеса.

СЪДЕЙСТВАМЕ на фирми с положителни финансови показатели, с балансирани позиции на пазари в България и с перспективи в проспериращи икономически сектори да Развият Бизнеса си от Национално до Европейско / Интернационално ниво и да получат Допълнително Пряко Съ/Финансиране от Инвеститори, Частни Инвестиционни Фондове и Компании от България и от Чужбина.
ПОМАГАМЕ на притежатели на Дялове или Акции от фирми и компании да Oценят Бизнеса си изгодно,​ за да продадат успешно част или всички Дялове/Акции на Търговското Дружество на възможно най–високите стойности.
ПОСРЕДНИЧИМ на фирми за бърз растеж и завземане на нови пазари чрез Сливания и Придобивания.
СЪВЕТВАМЕ фирми да избегнат предстоящи фалити като Преструктурират бизнеса си бързо и резултатно.
ПРЕДЛАГАМЕ на Български и Чуждестранни юридически лица Дългосрочно Партньорство / Съдружие – Съвместно Сътрудничество за Инвестиране в Търговски и Акционерни Дружества чрез придобиване на Дружествени Дялове,​Акции и др.


ВИЗИЯ

Във ФРОНТИНВЕСТ се гордеем с бизнес култура, която насърчава и толерира различни измерения на предприемачеството и лидерството, иновативното мислене, активното сътрудничество, дългосрочните и личностните бизнес взаимоотношения.


МИСИЯ

Завинаги променяме начина, по който мислят нашите клиенти за техния бизнес и за бизнеса като цяло и им съдействаме да взимат най-ефективните решения, които да не са само в интерес на бизнеса им, а да са, най-вече, в техен ЛИЧЕН ИНТЕРЕС.


ЦЕЛИ

Прокламирайки идеите си НЕ САМО КАТО БИЗНЕС УСЛУГИ, А КАТО РАЗЛИЧНА ФИЛОСОФИЯ, ФРОНТИНВЕСТ е на българския пазар на Услугите, за да подготви СЛЕДВАЩИТЕ ЛИДЕРИ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС отрано и навреме да предвидят тежките последствия от все по-нарастващата тежест на световната икономическа криза върху техния бизнес и Българската икономика, да реагират адекватно на създалите се предизвикателства и посрещнат подобаващо новите световни модели за управление и развитие на бизнеса в национален и световен мащаб.


С МАРКАТА БЪЛГАРИЯ® ПРЕЗ ДЕВЕТ СТРАНИ В ДЕСЕТА!

Насърчаваме иновативна бизнес култура, която е посветена не само да предприеме следващите стъпки в развитието на българския бизнес, а да направи скок напред в разширяването на производствената и търговска потенциална сила на страната ни, за да достигнем високи бизнес постижения не само на регионално, а и на Европейско и Световно ниво.


УСТАНОВИ НОВО НИВО НА БИЗНЕСА

Ден след ден със своите Мисии, Цели и Визия ФРОНТИНВЕСТ работи за подобряване икономиката на България и превръщането й не само в модерна Европейска държава, а и в активен и достоен участник в Световната икономика. Прокламирайки бизнес идеите си НЕ САМО КАТО БИЗНЕС УСЛУГИ, А КАТО РАЗЛИЧНА ФИЛОСОФИЯ, ФРОНТИНВЕСТ е на българския пазар, за да подготви СЛЕДВАЩИТЕ ЛИДЕРИ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС отрано и навреме да предвидят последствията и реагират адекватно на предизвикателствата на световната глобализация, новите световни модели за управление и развитие на бизнеса.


ЗА СЪЗДАТЕЛЯ НА ИДЕЯТА ЗА “ФРОНТИНВЕСТ” И 30 ГОДИНИ ПЕРСПЕКТИВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ! (1992 – 2022)

Още през 1992 г., едни от най-големите български фирми са повярвали и са се доверили на идеите на Николай Славков – 17 годишен ученик в Музикалното училище в гр. Пловдив. От Рекламна Агенция (1992) с хонорари от 500 лв. – 1800 лв. за рекламен аудио клип от 30 секунди до набрани инвестиции от 300 000 € (2010) до връзки с Инвеститори с възможности над 500 млн. € (2020) – това е историята на идеята за “ФРОНТИНВЕСТ”.

“Познанието не е даденост. То се учи. Когато бях на 17 години започнах първата специализирана в България услуга за представяне на български фирми на национално ниво по най-уникалния и неповторим начин чрез специално композирани и продуцирани за ТВ и Радио аудио рекламни джингли през 1992 г.” – Николай СлавковНиколай Славков е с повече от 28 годишен опит в националната TВ и Радио реклама, професионалните продажби, човешките ресурси, развитието на бизнеса, набирането на инвестиции, бизнес консултантските и изпълнителски услуги в страни като Норвегия, Канада, Франция и България. Той е незаменим специалист в уникалното представяне и ефективното презентиране на фирми пред Инвеститори и Бъдещи Бизнес Партньори. 

​Николай Славков получава образованието си в сферата на изкуството – специалност “Артист – Контрабасист” от Музикалното училище “Добрин Петков” в гр. Пловдив и в Канада със специалност Професионални Търговски Бизнес Отношения от John F. Kennedy Бизнес Институт – Канада. (ФРОНТИНВЕСТ)


ЕКСПЕРТИЗИ И МОТИВАЦИЯ


ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ИЗГРАДИМ НОВИ МИСИИ И ЦЕЛИ ​ЗА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС!МОЖЕМ ЗАЕДНО!” – Николай Славков


ПОВЕЧЕ ЗА ЖИВОТОСПАСЯВАЩАТА ЛИНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС…

(The Business LifeLine)

Капиталите на България в никакъв случай НЕ ТРЯБВА да зависят изцяло от високолихвените дългосрочни заеми на Световната банка и многобройните безвъзмездни Европейски субсидии – така наречените “спомагателни финансови инструменти” за бизнеса. Капиталите на България в много голям процент трябва да зависят от ЕКСПОРТНИЯ ПОТЕНЦИАЛ на Българския бизнес, ​от повече Чужди инвестиции и Поддържащо бизнес развитие на световно ниво. Повишаването на конкурентността и стандарта на живот в България изключително зависят от компаниите, конкуриращи се на Световните пазари. Те са ключът към устойчиво и икономическо развитие на нашата държава – България. Нека всяка една, ориентирана към растеж Българска фирма да е една от тези Компании със силно развити Чужди Партньорства, Нови Инвестиции и ВИСОКА НАЦИОНАЛНА ЗНАЧИМОСТ. ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ИЗГРАДИМ НОВИ МИСИИ И ЦЕЛИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, да съдействаме на Българските фирми да развият бизнеса си от Национално до Европейско / и Световно ниво, за да получат допълнително ФИНАНСИРАНЕ от Инвеститори, Частни Инвестиционни Фондове и Инвестиционни Компании от България и Чужбина, за да можем ЗАЕДНО ДА ПОДДЪРЖАМЕ ЖИЗНЕНА ЖИВОТОСПАСЯВАЩАТА ЛИНИЯ НА БЪЛГАРИЯ – НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ФИНАНСОВИ РЕСУРСИ И КАПИТАЛИ.


GO TOGETHER AROUND THE WORLD

НАПРАВИ ДИГИТАЛНАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА БИЗНЕСА ИСТИНСКИ ПРАЗНИК ЗА ВЪНШНИЯ СВЯТ, ЗА ДА МОЖЕ БИЗНЕСЪТ ДА ЗАРАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ AND GO TOGETHER AROUND THE WORLD !!!


С ОЛИМПИЙСКО ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА БИЗНЕСА

УЛОВИ ОТ МАГИЧЕСКАТА СИЛА НА ПЕЧЕЛИВШИЯ БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ДУХ И ПРИЛОЖИ ОЛИМПИЙСКО ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ПОБЕДА В БИЗНЕСА.​ ЗАД ВСЯКА МЕЧТА СТОИ МАГИЧЕСКА СИЛА – СИЛА, КОЯТО ЕДИН ДЕН ТЕ ПОДГОТВЯ ЗА ГОЛЕМИЯ СТАРТ, ЗА ДА ПОБЕДИШ И СПЕЧЕЛИШ НАГРАДАТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАШ – НАГРАДА ОТ ОЛИМПИЙСКА ВЕЛИЧИНА. УЛОВИ ОТ МАГИЧЕСКАТА СИЛА НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТЕН ДУХ. ПРИЛОЖИ ОЛИМПИЙСКА БОРБЕНА СТРАСТ И ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ПОБЕДА В БИЗНЕСА.


“НАШЕТО НАЙ-ТРУДНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО Е ДА УБЕДИМ ТЕЗИ ХОРА ОТ БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, КОИТО ТАКА ЛЕСНО НЕ ДАВАТ СВОЯ КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ, ДА НИ ПОВЯРВАТ, ЧЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ИЗГРАДИМ ЕДНО УСПЕШНО И ДЪЛГОСРОЧНО ПЕЧЕЛИВШО БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО.”

– Николай Славков


АЗ СЪМ ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС

Не ме бъркайте с който и да е обикновен бизнес. Моят бизнес е в едно с безбройните мисии. Моята работна сила е цялата държава – България. Бизнесът ми се свързва с други бизнеси извън граница, докосва се до битието на много хора и създава нови начини на живот. Чрез моя бизнес Аз допринасям за по-светлото утре за всички около мен. Аз посвещавам бизнеса си на общото ни бъдеще и съм съпричастен с моята поета отговорност да насърчавам просперитета на всеки един Българин. Аз вярвам, че това води до моето собствено усъвършенстване. Аз съм всеки един Български Бизнес с безбройни мисии в България и по Целия Свят.

ФРОНТИНВЕСТ ЕООД